Het verhaal van Bietje

In het 1e jaar van het VBO had ik tegen een meisje gezegt: Als ik een jongen was zou ik vallen voor je mooie blauwe ogen” Vanaf die tijd ging het echt fout.

Ik zet hier mijn verhaal neer omdat ik het kwijt moet. Ik weet dus niet zeker of ik bi ben of niet.bietje Ik voel me wel aangetrokken tot het vrouwelijk geslacht. Een paar vrienden weten het al. Ik heb ook een meisje leren kennen en die weet het ook niet of ze bi is. Ze heeft al wel ervaring met haar beste vriendin. Hoe ik haar heb leren kennen en hoe ze me benadert heeft is best wel vanzelf gegaan.

We noemen haar voor het geval ff rianne. Ze was al eerder bij ons geweest maar toen was ze er maar ff. Ze was daarna weer bij ons, met haar vriend. Ik weet niet hoe we erop kwamen maar ze vroeg dus botweg of ik pot was of niet. Ik wilde eerlijk zijn en antwoordde dus dat ik zeker geen pot was maar wel twijfelde of ik nu bi was of niet. De reden dat ze dat vroeg was omdat ze eerder met mijn zus had gepraat, die twijfelt of ik lesbisch ben (ik heb haar nog niets gezegd) maar het feit dat ik alleen posters van vrouwen op mijn kamer had hangen denkt mijn zus dat. Maar ik antwoordde dus dat ik het niet zeker wist. We hebben toen de hele avond gepraat en zij bleek het ook niet te weten. Maar ik voelde me wel goed. Toen ze naar huis ging hebben we tel nrs uitgewisseld en we beloofden elkaar te chatten. Ik heb nog niet maar haar gesproken. Maar ik wil haar zeker beter leren kennen.

Ik ben nog niet zo lang aan het “worstelen” maar nu ik terugkijk zijn er wel “aanwijzingen” In het 1e jaar van het VBO had ik tegen een meisje gezegt: Als ik een jongen was zou ik vallen voor je mooie blauwe ogen” Vanaf die tijd ging het echt fout. Ik was al niet zo geliefd en nu hadden ze er iets bij waar ze mij konden pakken. Overal vond ik dus op mijn papieren “pot” en overal werd ik zo aangekeken van “misbaksel”

Later toen ik van die school afwas is het eigenlijk op de achtergrond geraakt. Totdat ik bij een hotel werkte. Daar was een meisje waarbij ik me aangetrokken voelde. Zij had het in de gaten en zei heel vriendelijk “Wel handjes thuis he?” Ik had zoiets van hoezo ik doe toch niets en nog steeds had ik niets in de gaten.

Later werkte ik bij een distributiebedrijf. Ik had een donkere periode. Ik was totaal niet happy. De “ouderen” hadden toen gezegd : “Maak je niet druk, je komt heus iemand tegen die hetzelfde is als jouw. En dan ben je heel gelukkig” Ik had zoiets van “wat lul je nou”
Daarna begon het toch een beetje door te dringen.

Laatst was er weer een situatie waarbij ik een “aanwijzing” had. Iemand zat op mijn schoot en ik leunde naar voren om mijn bril weg te leggen. Onze gezichten kwamen heel dicht bij elkaar. En toen gaf ik haar een zoen half op haar mond. Ik verschoot er zelf van. Ik heb me er maar vanaf gemaakt door te gaan lachen. De situatie was “gered”.

Ik denk dat veel vrienden het wel in de gaten hebben. Mijn zus denkt dat ik lesbisch ben. Ik hoop dat ik ooit zeker zal weten hoe ik in mekaar steek. En ik hoop ook dat ik dan voldoende lef heb om het aan de omgeving te vertellen.

bietje