Het verhaal van Jordy

Hey,
kom even met mij terug naar 2014. het jaar dat ik voor het eerst gevoelens kreeg voor een persoon.
Ik zat op de middelbare school in het eerste leerjaar van de mavo. Ik zat open nogal boeren school waar iedereen elkaar kenden en een oordeel had over een ander. Ik durfde daarom ook niks van mijn geaardheid te laten blijken, heb zelfs net gedaan of ik een meisje leuk vond. Waardoor er geen roddels kwamen. In die periode kreeg ik vooral last van mijzelf ik kon mijn draai niet vinden en kwam nog weinig op school.
Na het 1ste en 2de leerjaar was school er klaar mee en moest ik naar speciaal onderwijs. Dit was een grote verandering in mijn leven. het opnieuw voorstellen en je draai vinden was lastig. Ik werd vaak uitgemaakt voor vieze homo. Ik schoot dan gelijk in de verdediging en probeerde alles om een ander er te van overtuigen dat ik gewoon hetero was. Nadat ik mijn diploma haalde en naar het MBO ging hoopte ik op een nieuwe start en eindelijk mijzelf zijn. Maar zodra de vakantie over was was ik toch te bang en deed mijzelf gewoon weer voor als de  hetero jongen.
Ik moest van opleiding wisselen door dat ik toch een verkeerde richting gekozen had. nu heb ik de juiste school en opleiding gevonden en ga ik er met plezier naar toe maar nog wel als hetero jongen.
Maar toen! De film Love, Simon” kwam in de bios. Ik moest hem hoe dan ook zien en op het moment dat ik hem startte was ik er van overtuigd om mijzelf te  zijn en mijn geheim te  delen.
3 dagen na de film was het zo ver ik op de fiets naar het huis van mijn pleegouders om het te vertellen. Ik was nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn leven. Ik heb even met ze zitten praten en vroeg of mijn pleegmoeder even met mij mee wou lopen. Na een korte wandeling heb ik het haar verteld. Ze was gelijk super positief. Ze zij ook dat ze het eigenlijk al wist, maar wachtte totdat ik het zelf aan haar vertelde. Gelijk liepen we naar mijn pleegvader die ook super reageerde.
Later die avond vertelde ik mijn zussen en biologische moeder ook het nieuws “ik ben hartstikke gay”. Na een lang gesprek met mijn zus was ik zo ver om het aan de wereld te vertellen. Dus ik plaatste dit op Facebook
 ”if you have questions about my sexuality……..you won’t get a straight answer”
Iedereen was positief en super blij dat ik eindelijk het lef had om alles te vertellen. Na al dit gedaan te hebben weet ik eigenlijk niet waar ik nou zo bang voor was.
Dus voor ieders informatie.
ik ben Jordy en ik ben gay