Het verhaal van Jurre

Ik ben Jurre, ik ben bi, en ik heb een best goede manier, voor mij, gevonden om uit de kast te komen. Ik heb dit gedaan op 1 april. Ik zette op instagram in mijn verhaal dat ik hetero was, daarna een andere post met dat ik toch gay was. Als derde post zette ik er op dat het een 1 april grap was en op de vierde en laatste post zei ik dus dat ik bi ben. Ik ben zelf heel verlegen en wil niet graag in het middelpunt staan, maar op deze manier hoefde ik ook niet de directe reacties van mensen tegen te komen en hiermee liet ik het eerst ook inzinken bij mensen. Op het moment dat ik dit schrijf is het de volgende dag, ik heb er weinig van gemerkt verder en het was een gewone dag. Het lucht wel op om uit de kast te komen, dus als je comfortabel met je eigen seksualiteit bent en er klaar voor bent om uit de kast te komen, doe dit dan zo snel mogelijk. Het is een hele last die van je schouders afkomt en als je het niet snel genoeg doet bouwt die druk ook op. Als je er nog niet klaar voor bent, doe het dan rustig aan, het leven is geen race.

Dat was dan mijn verhaal, niet lang maar tja.

Ik hoop dat dit helpt met je coming out!