Coming out van Kevin

Hey mensen ik ben Kevin en ik ben Homoseksueel. Ik zal vertellen hoe mijn coming out is gegaan.

Mijn moeder en mijn stiefvader vroegen mij of ik op jongens of meisjes viel, maar ik zij de heletijd dat ik hetero was. Maar dat wouden ze niet geloven. Maar ze lieten het er bij. Een paar maanden later zaten we in de auto. En we hadden het weer over mijn geaardheid. Ze vroegen het opnieuw maar dit keer zij ik, oke ik ben biseksueel. Mijn moeder dacht dat dit een grap was. Maar ik dacht ook echt dat ik bi was. Ze waren blij dat ik het zei.

Mijn moeder kon het niet plaatsen. Ze dacht dat ik gewoon homo was. Mijn stiefvader zei dat ik gewoon wou weten wat de reactie’s zijn en dan pas er helemaal voor uit durven te komen. We waren thuis en ik stuurde iedereen van de familie en een paar vrienden een massa bericht. Ik kreeg alleen maar positieve reactie. Maar ik was heel bang van mijn echte vader, omdat hij eigelijk een anti homo was. Maar gelukkig was zijn reactie ook positief.

Ik had een relatie gehad met een meid. Maar dat ging uit. Maar zij vond mij nog heel leuk. En ik wist niet wat ik er mee moest. We hadden nog een paar keer gezoend. Maar ik voelde niks. Ik ging nadenken. Ik heb alleen foto’s van knappe jongens op mijn mobiel. Ik heb het met mijn moeder alleen over jongens en niet over meiden. Dus ik ben gewoon homo in plaats van bi. Ik had het eerst tegen mijn ex-vriendin gezecht. Ze vond het wel zwaar klote maar ze had het al zien aan komen. Ik heb het daarnategen mijn moeder gezecht via whats app. Op de manier ben ik niet blij mee . Maar dat ging voor mij makkelijker. Ze was trots op me en gaf mijn al het geluk van de wereld. Alleen ze vond het jammer op de manier hoe ik het heb verteld. Daarna kwam mijn oma. Dat was niet moeilijk . Ik zei het tegen mijn oma. En mijn oma zei. Oja dat wis ik al. En ze ging gewoon verder met de afwas haha. Mijn stiefvadet pakte het ook gewoon normaal op. Hij zij dat hij trots op me was via whats app. Ben ik ook niet blij mee dat ik tegen mijn stiefvader heb gezegd via whats app.

Nu weet mijn familie plus een paar vrienden dat ik volledig homo ben. Mijn leven is zo veel makkelijker geworden. Er is een last van mijn schouder af. Nu kan ik gewoon meepraten. Eerst kon dat niet omdat ik het niet durfde het te zeggen. Ik ben echt blij dat ik het heb verteld. Ik was nog nooit zo opgelucht naar bed gegaan

Dit is mij coming-out verhaal.

Mensen probeer het te vertellen hoe moeilijk het ook is. Jij bent zo geboren. Het is geen keuze die je gemaakt hebt. Als vrienden/familie hrt niet accepteert dan weet je waar hun staan.

Ik hoop dat dit jullie helpt

X kevin