Het verhaal van Rosa

Hoi ik ben rosa en ben 15 jaar oud.

Ik weet eindelijk 100% zeker dat ik op meisjes val en dat heeft een hele lange tijd geduurd laat ik bij het begin beginnen.
Toen ik ongeveer 10 was heb ik voor het eerst gezoend met een meisje maar dat was èèn keer en dacht er toen niet veel bij na.
Een paar jaar later zat ik in groep acht en had ik een hele grootte chrush op mijn beste vriendin. Ik heb het toen eerst mijn moeder verteld maar die dacht dat het een fase was en dat ik er niks verder mee moest doen, ik trok me daar niks van aan en vertelde het haar dood leuk.
Ze reageerde een beetje verwarrend en zei dat het niet wederzijds was.
Ik heb er toen niet meer over nagedacht en dacht dat ik alleen nog maar op jongens viel met volle overtuiging.
Ik heb ook een paar keer “verkering” gehad maar ik was nooit heel klef met een jongen ik denk ook dat ik ze meer als beste vriend zag dan wat anders. Maar nog steeds dacht ik niet dat ik op meisjes viel (ondanks dat ik ooit op een meisje was) maar ik ging naar een nieuwe school en daar kwam ik in een klas met drie meisjes, twee daarvan waren beste vriendinnen en het andere meisje hoorde er niet echt bij, dus trok ik met haar op. Laten we haar even kim noemen. Kim is meer een jongen dan een meisje en ik vond dat wel leuk. Ik was heel stil bij haar ondat ik haar echt leuk begon te vinden (ze dacht toen ook dat ik haar niet mocht) maar toen wist ik steeds meer dat ik meisjes leuk vond. Maar ze kreeg een relatie en toen heb ik geprobeerd om mijn gevoelens weg te stoppen (natuurlijk lukte dat niet) maar ik vertelde het mijn beste vriendin eerst ik wist zeker dat ik er met haar goed over kon praten om dat zei ook op meisjes valt. We hebben er lang over gepraat en diezelfde dag heb ik het mijn zusje verted en die was er oke mee. Maar toen leerde ik een jongen kennen en hij vond mij al heel snel leuk en toen dacht ik dat ik biseksueel was. Maar ik merkte toch na twee weken dat ik het niet helemaal chill vond om met hem te flirten. Maar toen vroeg hij of ik een relatie met hem wilde en zei maar ja, ik dacht dat ik hem misschien toch leuk zou gaan vinden, maar dat gebeurde niet. We gingen samen een film kijken en toen deed hij zijn arm om mij heen en ik vond het helemaal niks maar liet het gebeurden.
Ik heb hem vandaag op gebeld en gezecht dat ik op meisjes val en dat ik vrienden wou blijven. Hij reageerde er heel lief op en zei dat ik mijn hart moest volgen, en hij wou graag vrienden blijven.
Ik moest erna heel hard huilen omdat het een hele opluchting was.
Ik ben van plan om het meer mensen in mijn vriendenkring te gaan vertellen. Want het voelde heel goed om mezelf te kunnen zijn.
Groetjes rosa.