Het verhaal van Jildert

Nog geen vijf minuten later kreeg ik ineens een biertje aangeboden met een briefje erbij waarop stond: als je lacht ben je nog knapper.

Ik ben een jongen van 22 heb tot voor kort getwijfeld of ik nu wel of geen homo ben.
Zo ben ik onlangs met 4 vrienden op vakantie geweest naar Lloret de Mar. Feesten, drinken en kijken of we iemand kunnen scoren. Drie vrienden van mij hadden na 2 avonden al een one night stand gehad. Behalve ik. Ik had alleen maar aandacht voor de deejay. Maar ja, die is voor mij toch onbereikbaar. Die kan immers alle meiden krijgen.
Op een gegeven moment had ik oogcontact met de Dj. Hij lachte telkens naar me. Ik denk dat hij doorhad dat ik hem leuk vond. Mijn hart ging sneller kloppen. Ik dacht hoe kom ik in contact met hem, zonder dat mijn vrienden het doorhebben.
De avond ging voorbij. Alweer alleen naar het appartement. Terwijl mijn vrienden met een meisje weg waren, waren mijn gedachten bij mijn favoriete Dj van deze vakantie.
De volgende avond had ik mijn mooiste kleding aangedaan en extra veel aandacht aan mezelf besteedt. Met de gedachte het is now or never ging ik samen met mijn vrienden weer naar dezelfde kroeg.
Eenmaal binnen stond er ineens een andere Dj. Ik heb nog nooit zo gebaald dan dat moment. Het was ook mijn eigen schuld, had ik gisteren maar actie moeten ondernemen. Halverwege de avond liep ik het toilet binnen, waar ik ineens oog in oog stond met die leuke Dj.
Van dichtbij was hij nog mooier. Ik vroeg hem of hij vanavond niet hoefde te werken. Zo direct zei hij. Ik begin pas rond middernacht met mijn werk, zei hij. Ik dacht bij mezelf ik moet nu actie ondernemen, en vroeg hem of hij iets van me wilde drinken. We liepen samen richting de bar waar ik twee biertjes bestelde. Hij begon spontaan tegen me te praten. Tijdens het gesprek vroeg ik hem of hij al veel meiden gescoord had. Hij begon te lachen en zei, nog niet een, en dat zal ook niet gebeuren want ik ben homo. Heb jij al iemand versiert, vroeg hij aan mij. Ik heb wel iemand leuks gezien zei ik. Maar ik weet niet of diegene mij leuk vindt. Dan moet je de ober er een drankje naar toe laten brengen met een briefje erbij, dat je diegene leuk vindt, dat werkt altijd, zei hij. Even later moest hij aan het werk. Nog geen vijf minuten later kreeg ik ineens een biertje aangeboden met een briefje erbij waarop stond: als je lacht ben je nog knapper. Mijn vrienden zagen dat en vroegen of ik een secret lover had. Ik zei dat ik het niet wist. Even later kreeg ik weer een drankje met een briefje met de mededeling: After-party bij mij thuis. Nu wist ik het zeker, mijn favoriete Dj vindt mij ook leuk. Ik kon bijna niet wachten tot het einde van de avond. Om half vijf was hij klaar met zijn werk. Ik ging naar buiten om op hem te wachten. Mijn vrienden waren immers ook alweer weg. Kort nadat ik buiten was kwam hij naar buiten. Het eerste wat hij tegen me zei was: zie je wel dat het werkt die briefjes, Ik lachte en dacht inderdaad. Na een korte strandwandeling kwamen we bij zijn appartement. Eenmaal binnen pakte hij me vast en begon me heftig te zoenen. Binnen 10 minuten lagen we op zijn bed. We hebben heerlijke seks gehad samen. Het was voor mij dan ook de eerste keer, seks met een jongen. Er volgde nog twee leuke avonden meer. Nu ben ik onwijs verliefd op hem geworden. We hebben nog bijna dagelijks sms en e-mail contact. Als hij direct terug is in Holland zie ik hem weer. Op 13 oktober tijdens de Costa-reunie zeg ik het ook tegen mijn vrienden en dat hij mijn secret lover was.

Eenmaal terug in Holland kon ik mijn emoties en gevoelens niet de baas, en ben naar mijn ouders gestapt. Mijn moeder vroeg me wat er was. Ik kon het bijna niet uit mijn mond krijgen. Toen zei mijn moeder zeg maar niets. We dachten het al langer, zei ze. Als jij gelukkig bent met een man zijn wij de laatste die we tegen houden., want je blijft onze zoon.

Groetjes, Jildert