Coming out van Julian

Hoi ik ben Julian, ik ben nu 14. En ik wist altijd al dat ik anders was dan de andere jongens. Ik speelde altijd met poppen en was (ben) enorme fan van K3 🙂 En van One Direction..

 

Hoi ik ben Julian,

ik ben nu 14. En ik wist altijd al dat ik anders was dan de andere jongens.

Ik speelde altijd met poppen en was (ben) enorme fan van K3 🙂 En van One Direction..

Ik was 9 en ik begon iets te voelen voor een jongen uit mijn klas.

Maar ik durfde er nooit iets van te zeggen.. Ik wou geen homo zijn het kon gewoon niet !

Maar toen ik mijn nicht vertelde dat ik homo was toen ging er een wereld voor me open.. Want zij is zelf ook lesbi en dat wist geen enkel familie lid , alleen ik en mijn nicht. We hadden gezworen dat we het nooit aan iemand zouden vertellen.. Toen ik 13 was waren we op een verjaardag en mijn nicht was openlijk uit de kast gekomen.. En ik kon er niet meer tegen dat ik het de hele tijd niet wou vertellen.. Dus.. Ik pakte mijn mobiel en ik verstuurde een massa bericht via whatsapp met een klein verhaaltje : ‘Heey Guyzz uhmm ik moet jullie iets vertellen… K val op jongens en niet op meisjes.. Ik ben dus Gay. Ik hoop dat jullie het accepteren en zo niet dan hebben jullie maar pech.’ Ik kreeg echt heel veel positieve reacties 🙂 Ook de kinderen in mijn klas accepteren het.. Maar nu kwam het ergste .. Mijn ouders.. Ik durfde het niet te vertellen .. Ik pakte mijn mobiel weer en schreef dit naar mijn moeder : ‘Ik moet je iets vertellen… Ik val op jongens maar slaaplekker xx’  Niet veel later kreeg ik een appje terug met dat mijn moeder het accepteerde . Ik was ontzettend blij 🙂 Mijn moeder hadt het mijn vader ook vertelt en hij accepteerde het ook .. Nu ben ik dus 14 en ik ben gelukkig gelukkiger dan ooit .

P.S, : Alle jongens/meisjes wees niet bang om het te vertellen het is niet erg als je Gay of Bi of Lesbi bent. Jij kunt er niks aan veranderen je bent wie je bent !

XxX Julian