Stuur jouw verhaal in

Het doel van deze site is om jongeren te helpen met hun coming out. Vaak heb ik reacties ontvangen van jongeren die na het lezen van de verhalen op deze site het vertrouwen hebben gekregen om zelf aan de coming out te beginnen. En dat meestal met goede afloop!

Wil jij ook andere jongeren helpen met hun coming out? Plaats dan jouw verhaal op deze site! Of het nu gaat over je coming out of over je eerste bezoek aan een homobar, alles is welkom. Seksueel getinte verhalen worden NIET geplaatst. Daar is deze site niet voor bedoeld.
Stuur geheel vrijblijvend een mail naar themakingofmedia@gmail.com.
Ik stel geen eisen aan leeftijd of over de omvang van het verhaal. Het gaat om de kwaliteit.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Als ik een verhaal wil schrijven…

… hoe lang moet dat verhaal dan zijn?
Dat maakt niet uit. Het mag kort zijn (500 woorden) maar ook heel lang (5000 woorden of meer). Het gaat niet om de lengte van het verhaal maar om de inhoud!

… hoe oud mag ik dan maximaal zijn?
De site is bedoeld voor jongeren, maar ook als je al wat ouder bent kunnen jongeren er iets aan hebben (waarom niet?). Er is dus geen maximum-leeftijd.

… moeten er dan plaatjes (foto’s) bij?
Nee, dat hoeft niet, maar zou wel leuk zijn.

… waar moet dat verhaal dan over gaan?
Je kunt schrijven over je coming out, maar ook over andere zaken die met het homo-zijn te maken hebben (als het maar niet over sex gaat). Denk aan de eerste keer stappen in een homobar, je eerste vriendje, je twijfel of het misschien-toch-niet-hetero-zijn, je vakantieliefde, en noem zo maar op.

… waarin moet ik verhaal schrijven?
Het mag gewone tekst in een e-mail zijn, een word-document is ook prima. Je kunt als je wilt ook foto’s meesturen in je e-mail.